måndag 25 mars 2013

Härlig träningshelg i vårvinterväder!

Vi hade en härlig helg i skogen i strålande vårsol. Fortfarande för kallt för Skåne enligt min smak men sol var härligt. Vi började helgen med fortsatt elitspårtävlingsförberedelser. Men efteråt kunde tjejerna få vars ett tävlingspår på drygt en kilometer. De spårade bra båda två. Länge sedan vi fick till träning av långa spår men de löste det fint. Båda missade vars en pinne och Baily hade lite problem i en spets men annars gick det fint. Efteråt fick jag höra att en buske hade flyttats i spetsen av spårläggaren så det var inte konstigt att Baily snurrade runt i vittringen.

I går tränade vi sök och vi varierade oss med att vara i en fabrikslokal. Baily blir alltid lite överladdad och skallar lite för snabbt. Men hon hade roligt. Demi gjorde ett riktigt kanonpass. Hon jobbade metodiskt runt i hela lokalen och tog sig igen och över allt. Markeringarna var bra och hon hade inga problem med gallertrappor eller höga figuranter. Vi avslutade träningen med en tur till en skjutbana. Tjejerna hade kul.

Idag fick vi till lydnadsträning med vår träningskompis för första gången på över en månad. Roligt att få lite kommendering igen. Nu håller vi tummarna för att det inte kommer mer snö så att det går att träna effketivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar