söndag 3 januari 2016

Ett nytt år!

Ja ha, då ska man undra vad 2016 kan medföra? Förhoppningsvis ett fortsatt hundår med en massa roligheter.

Julen firades på hemmaplan, hos föräldrarna, med min syster och hennes familj. Demi och Baily gillar syrrans hund Reggy och de har haft kul tillsammans. Demi gillar att ligga i BIA-bädden som finns i köket hemma hos föräldrarna. Hon låg i den en morgon och hade de lösa handdukarna som kudde. Jag lämnade rummet och kom sedan tillbaka. Undrade var hunden var och då hade hon hängt på mig och blivit utelåst. Jag släppte in henne igen och då såg Demi att BIA-bädden fortfarande var ledig och hon klev i och rullade ihop sig bredvid kudden. När hon la ner huvudet fick hon världens roligaste uttryck när hon märkte att Reggie var hennes huvudkudde!!! Helt otroligt att hon hade kunnat missa det. Hon drog huvudet tillbaka och såg väldigt förolämpad ut, Reggie rullade över på rygg och visade magen. Men sedan hittade den en variant att ändå kunna dela på bädden.


Annars har det blivit många långa promenader i jul. Den 27:e tränade vi sök i hellregn och tre grader. Ingen höjdare men vi kämpade på. Den 29:e var vi i Varberg och tränade lydnad för Anders Kjernholm. Alltid lika roligt!! Demi var duktig och vi klurade på små detaljer. 

Nyår firades med sök som vanligt. Demi fick ett systemsök för att springa sig riktigt trött. Baily fick ett spår när vi väntade på att grillen skulle bli klar. Sen gick vi en riktigt lång promenad i skogen. Det nya året firades in med torkad halssena. Mycket gott om man frågar hundarna,

Idag tränade vi sök igen och Demi gjorde mig mycket stolt. Gick fantastiskt och hon var väldigt laddad i pudersnön och minus tre grader. Vi avslutade med promenad och sedan fick båda uppletande. Full rulle som vanligt alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar