söndag 14 januari 2018

Då har vi rundat av 2017 och börjat 2018

Vi har haft ett trevligt avslut på 2017. Första helgen i december var vi i Karlstad på läger för Heidi Billkvam. Det var jätte kul och vi fick med oss många bra idéer hem. Jag måste säga att jag är imponerad över lilla Chili. Hon var jätte fokusterad trots ny miljö i inomhushall, åskådare och hundar som störning. Härligt när man har en bra relation och samarbete :). Vi får hitta ett läger till 2018 för Heidi. 

Sedan har vi tränat på med söket och det går bra. Söket är otroligt roligt och nu är vi en trevlig liten grupp.

Lydnadskursen i Varberg rundade vi av i veckan. Det har varit jätte kul och nyttigt. Bra med träning i små grupper och störning i ridhus. Har verkligen gett resultat. 

Chili börjar närma sig året och är full av liv. Man glömmer varje gång hur aktiva de små liven kan vara. Men det är ju så vi vill ha dem!!! Brukar bli bra till slut :).


Idag och förra helgen har vi njutit av skogen och gått härliga promenader. Demi gillar så klart skogen men Chili kan inte sluta springa. Vi tränade sök igår och spår idag så nu är tjejerna nöjda. Det firar vi med att bädda ner oss i soffan. 

Vad händer då 2018? Vi har all formalia som Chili ska göra med MH och röntgen. Sedan tänte vi åka till Tyskland och hälsa på uppfödaren. Ska bli spännande att se brodern Bruce. Vi ska också hinna med vallningsläger i Norge en vecka och så kanske också sök i Sölen. Sedan planerar vi en fjälltur, Abisko-Nikkaluoukta. Ska bli spännande! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar