tisdag 30 april 2019

Påsk i Tyskland

Även i år blev det påsk i Tyskland hos min syster. Vi såg fram emot en tidig vår med strålande väder och detta införlivades! Sista dagen var det 26 grader och det var sol i stort sett hela veckan. Det var grönt över allt och jag såg tom första ensilageskörden. Alldeles ljuvligt.

Vi gjorde en massa utflykter med sightseeing och tjejerna var med hela tiden. Chili löpte så henne kunde vi inte lämna hemma med lille Moje. Vi gick på en massa glasscaféer, promenader, shoppade och tjejerna skötte sig exemplariskt.

En dag tog vi syrrans shettis på en körtur och hade picknick i skogen. Det blev också påskrallylydnad som Demi fick vara med på. Hon var så duktig så!!!!
Sedan gjorde vi en tvådagars utflykt med slutmålet att besöka Chilis uppfödare, kenneln True-Blue Outback heeler. Vi hade tur med vädret och kunde sitta ute och äta lunch. Tyvärr fick inte Chili leka med sin bror Bruce på grund av höglöp men så kan det vara. Det var jätte kul att se alla hundarna och även Tina och Mattias. Chili tyckte det var kul att komma på besök. Lite bilder på släkten.

Brosan Bruce

  Chili i trädgården

 Halvsyster Glory

 Morfar I-Punkt

Mamma J.P.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar