söndag 26 juni 2022

Sommaren har kommit😅

DĂ„ Ă€r midsommarhelgen snart till sitt slut. Vet inte nĂ€r vi sist hade 30 grader. Verkar inte finnas nĂ„got mellanting mellan rusk och hetta. Men vi tog det lugnt och pysslade om förĂ€ldrarna. LĂ€nge sedan jag var pĂ„ besök. Blev en promenad vid sjön innan jag körde hem pĂ„ kvĂ€llen. 
IgÄr trÀnade vi sök. Chili kÀmpade pÄ i vÀrmen. Vi var fÄ sÄ hon fick syn pÄ en figge och dÄ fick vi diskutera var man skulle springa. Heela fick nÄgra vindmarkeringar och tyckte det var roligt.

Idag Äkte vi till KlÄveröd och gick pÄ promenad vid HÄlehall och sÄ gick vi spÄr. Allt innan det blev för varmt. Heela spÄrade bra. Det var inte enkelt i snustorr bokskog utan undervegetation. Hon markerade sina dosor och spÄrade bra. Det vi behöver lösa nu Àr markeringarna. Hon tycker inte att saker betyder nÄgot i spÄret Àn, kvittar om jag lÀgger nÄgon rolig leksak. Godisdosor funkar men för klura ut en plan. Vi har ju egentligen inte trÀnat sÄ ordentligt eftersom hon vilat mest fram till nu. Inte lÀtt för en liten 10 mÄnaders.
Chili fick ett lite lÀngre spÄr och löste det galant. VÀrmen gjorde sÀkert att det gick lite lugnare Àven om hon ÀndÄ drar som en oxe. Ska bli kul att komma ut i högre till hösten nÀr tÀvlingarna drar igÄng igen.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar