söndag 14 juli 2013

Semester i sikte!

En vecka kvar, den fyra veckor ledigt! Tiden har dock gått fort. Dagarna bara flyter ihop och jag kommer knappt ihåg vad vi gör. Spår, sök och lydnad håller vi dock på med. Skönt att ta en paus från agilityn. Helt plötsligt har man tid över på helgerna.

Baily har nu testat viltspår två gånger. Första gången var hon väldigt intresserad av blodet och undersökte väldigt många droppar. Tom slickade i sig vissa. Så spåret gick ganska långsamt. I går fick hon ett som var fyra timmar och det gick galant. Praktiskt med viltspår som kan ligga under hela sökpasset. Demi körde sök och det gick bra. Filade på markeringarna denna gången.

Vi har spårat en del också. Lydnad på klubben blir det också flera gånger i veckan. Vädret har varit fint så det blir underhållning i trädgården också. Demi leker med bollar och Baily äter upp mina smultron. Sedan har vi badat en del. Demi får ha flytväst på för hon kastar sig rakt ut och glömmer bort att simma med bakdelen. Lite filmer för er att se. Kan dock inte vända dem så ni får vrida på huvudet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar