söndag 21 december 2014

Larry Painter

Hinner inte med att uppdatera med för några veckor sedan var jag och tjejerna på vallningsläger i Danmark för Larry Painter. Larry Painter har Kuawarri kennels i USA och har bland annat fött upp tjejernas morfar.

Det var tre lärorika dagar och alla ekipage gick framåt. Det var fem cattledogs, en shepered, en collie, en workingkelpie och en beauceron. Kul att det var så olika raser. Demi var duktig. Det var ett jätte trevligt gäng och vi ska förhoppningsvis till Danmark för lite träning två dagar under julledigheten. 

När jag är ledig ska jag lägga ut en massa bilder från helgen. Baily fick titta på och spåra lite under dagarna. Annars tränar vi på bäst vi kan i det hemska vädret. Förra helgen tränade båda tjejerna sök. Baily blir så himla glad! Idag fick Demi sig ett rejält pass, ca 15 slag och en massa tomslagsträning. Trött blev hon och hon kämpade på. Baily fick ett spår som hon löste alldeles utmärkt.

Igår var vi och vallade hos en ny tränare och det gick bra. Demi var väldigt på. Vi ska få hänga på ett läger på det nya året. Kul!

Demi i Danmark!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar