måndag 1 juni 2015

Var tog våren vägen? Evigt blåsande och regn...

Ännu en helg med riktigt sk.. väder! Det blåser rakt genom huvudet och man känner sig som en uppblåst Michelingubbe med alla kläder! Men ute har vi varit som vanligt. I lördags var det spår i Klåveröd. Baily fick ett spår på uppvät gräsbevuxet hygge. Bra terräng och spåret gick bra. Hon fick nöja sig med ca 400 m. Demi däremot fick jobba. Ca 700 m spår på nyplöjt hygge i halv storm. Gisses vad hon fick jobba. Vi missade lite pinner men hon jobbade på och gav inte upp. Vi stötte också på fyra gubbar som planterade mitt i allt. Visuellt stördes hon inte av dem men när vi kom runt i vinden kollade hon av. Hon sov gott sedan. På kvällen fick vi besök av en tvåårig schnauzer, Demi måttligt road! Såg så där sur ut som bara en cattledog kan, öronen snett utåt och en mkt sur blick.

Söndag blev det sök och spår. Även idag gjorde Baily ett bra spår. Hon fick också valla rutan. Demi gjorde ett bra sök. Vi hade kraftig sidvind så det blev ett ypperligt tillfälle att träna framslag. Markeringarna var också bra idag. Jobbade gjorde hon. 
Tjejerna fick sedan vila medan jag gav mig ut på hästryggen. Väl hemma på eftermiddagen fick jag slå gräsmattan mellan regnskurarna. Ibland är det mindre angenämt med hus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar