torsdag 25 maj 2017

Välkommen hem Chili!

I tisdags natt kom vi hem från Tyskland med den lilla guldklimpen Chili. Hon är en alldeles bedårande liten sak! Nyfiken, social, lekfull och framåt. Ska bli kul att lära känna varandra mer och börja träna så smått tillsammans. Jag tänkte att vi ska träna framförallt spår och sök men också testa vallning. Sen får vi se vad som passar i slutänden. Chili accepteras av de gamla töserna så det känns bra. Chili tog resan hem med ro, trots fyra timmars stau på motorvägen, fyllon på båten och flytten från familjen. I Tyskland hann vi också med att bo hos min syster några dagar och då blev det lite utflykter som rallylydnadstävling, restaurang och härliga promenader. Chili försökte tappert leka med lilla borderterriern Reggy.


Idag har vi tränat lite lydnad. Träningskompisarna ville se henne och Demi och Baily ville också göra något. Chili fick träna kontaktövningar, inkallning och min favoritsysselsättning med valpar, lek! Nu sover alla gott i soffan!


Thank you Tina and Mathias at True-Blue Outback Heeler kennel for this wonderful girl!Tyvärr inga bilder på Bailybus idag då vi tränade innan den andra kom!

2 kommentarer:

  1. Å så söt! Stort lycka till med tösen❤

    SvaraRadera
  2. Tackar! Hon är en härlig liten tjej��

    SvaraRadera