fredag 2 juni 2017

Första privatträningen

I tisdags bar det av till Varberg och träning för Anders Kjernholm. Tjejerna tyckte det var jätte kul. Anders gillade min kvicktänkta tjej. Chili fick börja med lite olika shapingövningar, fånga beteenden, handtarget, musmattan och targetsticka. Hon tyckte det var jätte kul och var jätte duktig. Nästa vecka ska vi dit igen så jag får träna på!

Demi tränade fritt följ som vanligt och vi filade på några små detaljer. Men annars går hon väldigt stabilt nu. Sedan kollade vi på kryp och lite alternativa apporteringsövningar. En äldre hund kan behöva lite överraskningar ibland.

Baily fick givetvis också komma ut en sväng men hon tränar enbart för skoj skull nu. Börjar bli trött men vill ändå vara med.

Annars njuter vi av ledighet och bara har kul. Chili och jag leker en massa och så åker vi på små utflykter. Hon har hälsat på alla djuren i stallet, varit på stan och gått i skogen. Hon tar allt med fattning. En väldigt social och stabil tjej. Väldigt kul att se hur bra hon hanterar alla djuren på gården.
Lite foton från träningen i Varberg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar