söndag 17 november 2019

Grand slam!!!

Ja det har verkligen varit en innehållsrik helg. Fick tummarna loss och ställde ut Chili för första gången. Det var fyra cattledogs där varav en valp. Alla tikar och olika klasser. Ja det kunde inte gått bättre. Chili fick Cert och blev BIR. Domaren gillade Chilis muskulösa grova typ. Ja så kan det gå. Hon skötte sig bra i ringen så jag var nöjd.

Idag var vi i Åhus och debuterade i spår, lägre klass. Det var fältspår och vi fick full pott. Även budföringen gick kanon. Lydnaden gick bra. Trodde vi fick till ett bra kryp men tji fick jag noll. Men annars kändes det mycket bra. Platsläggande under gång har varit vår akilleshäl så vi nollade den med. Saknade 9,75 poäng för uppflytt så då fick vi lägga plats. Full pott och 515,25 poäng som räckte till en 3e plats! Mycket trevlig tävling och underbara resultat. Av 15 startande fick 7 uppflyttning och resterande som fullföljde fick godkänt. Bara 4 som bröt. 

Nu förtjänar vi horisontalläge i soffan. Känns så himla skönt. Nu kan vi fokusera på en massa rolig nyinlärning hela vintern.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar