söndag 2 juli 2017

Sökträning och lite till

Igår tränade vi sök för första gången på kanske en månad. Demi har tyvärr en gammal skada i ryggen som spökade så hon fick nöja sig med ett spår. Baily fick valla rutan. Så då fick Chili gå sitt första pass, trots att jag hade tänkt vänta lite. Men hon hade hur skoj som helst och var jätte duktig. Hon fick testa korvgubbe som drog sig utåt. På ena sidan var skogen tät men hon sprang ut trots att hon inte såg något. Vi testade en vindmarkering i slutet men det var dålig vind så vi fick gå nära. Men det ska bli kul att se var det leder. 

Idag fick alla tjejer spåra och det gick bra. Vi har också varit på lunch hemma hos goda vänner till mina föräldrar där det blev miljöträning med ny miljö och hissåkning. Inga problem där😄. 

Valpkurs började också förra veckan. Chili var så duktig. De gamla tanterna fick träna innan kursen så de var de nöjda med. 

Midsommar firade vi hos tanternas uppfödare Sonja. Vädret var fint och vi njöt bara av att vara ute och ha det trevligt. Vi passade på att fota alla de söta vovvarna! Tack Sonja för de fina bilderna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar