måndag 8 oktober 2012

Snörpligt slut på säsongen

Igår var årets sista agilitytävling, hade jag tänkt mig i varje fall. Jag var laddad för att ta sista pinnen i agilityklass 2 med Baily. Men tji fick vi. Tyvärr hamnade Bailys tass ivägen för en fotbollssko och idag blev hon sydd med tre stygn. Nu får vi se om vi kan hitta fler tävlingar men det innebär säkert körning på 30 mil enkel resa.

Demi var både utflippad och jätte duktig. Agilityloppet strulades det i hela tiden och jag bar ut henne till slut när hon inte sprang upp på klätterhinder utan bara sög rakt fram. I hopploppet gick det däremot kanon. Hon satte hela banan men vi fick tyvärr en förarglig rivning. Annars hade vi dagens tredje snabbaste lopp och då hade vi ändå några svajiga linjer. Så det kan nog bli riktigt bra.

Sök hann vi med i lördags och det var roligt, uppehållsväder är en hit! Demi fick ett systemsök och sprang som bara den och Baily fick en tävlingruta. Mycket nöjd.

Annars har det varit ganska lugnt. Har varit i Hamburg med jobb och roat mig så då har tjejerna fått vila. Ja det kan ju vara bra ibland!

1 kommentar: